Martinair: Amsterdam - Tenerife Reina Sofia, 6 augustus 2004

6 augustus 2004
Drie en een half uur voor vertrek op Amsterdam en we konden al inchecken. Er waren twaalf balies voor onze vlucht geopend dus we konden rustig inchecken voor vlucht MP445 naar Tenerife. Even later, toen we van McDonalds afkwamen, nog even op de monitors kijken. Lekker, 50 minuten vertraging.

Bij de gate aangekomen gingen we lekker op een relaxte stoel voor de startbaan zitten wachten op het boarden. eindelijk ingestapt in de MD-11. Lekker toestel, maar niet zo veel benenruimte. Even later, 1 uur en 20 minuten na schematijd vertrokken we van de Kaagbaan 06/24. Het toestel vloog super!

Het personeel was erg aardig en gezellig. We kregen 1 film, een aflevering van Foxkids en een video van Mr. Bean te zien. Ze hadden een speciaal Kids-Meal waar een knakworst, macaroni en yogho bij zat. Wij kregen lekkere lasagne en spinazie met een chocoladecake en een lekker broodje salade. Het bestek was van metaal en tot slot kreeg je twee pepermuntjes.

Even later kregen we turbulentie door windstoten van 70 km/p uur. Na zo'n 3,5 uur vliegen werd de landing ingezet. Het was een rustige landing en we kwamen lekker op de baan van Tenerife sur Reina Sofia Airport terecht.

Mijn cijfer voor deze vlucht: 9,5

E. Nuijten

Reageren op artikelen? Graag! Er gelden spelregels. We moedigen toevoeging van uw reactie op onze content aan, maar kijken streng naar taalgebruik.

Copyright Reismedia BV 2020