SkyEurope Airlines: Amsterdam - Bratislava, 9 augustus 2004

9 augustus 2004
Dat "low-cost" maatschappijen hun passagiers en product heel serieus kunnen nemen werd bewezen door SkyEurope Airlines. Het inchecken rond 18.00 uur in vertrekhal 3 op Schiphol, waar het in tegenstelling tot de andere departures erg rustig was, verliep vlot en ordelijk.

De vlucht (NE 611)vertrok netjes op tijd. De ogenschijnlijk zéér jonge cabincrew was vriendelijk en behulpzaam. Halverwege de vlucht werden koffie en mineraalwater uitgeserveerd, hetgeen ik eigenlijk niet had verwacht gezien de prijsstelling van de tickets. Er heerste een prettige stemming aan boord van deze mooi ogende Boeing 737-500.

De livery, het kleurenschema, ziet er spectaculair uit. Het interieur was schoon en verzorgd. De landing in Bratislava verliep probleemloos. Gewoon een aangename vlucht.

Overigens één opmerking richting management: geef de flightattendents allemaal dezelfde uniformen, ik heb 4 heel verschillende outfits gezien, maakt toch een wat rommelige indruk die niet bij het professionele optreden van de dames past.

Mijn cijfer voor de vlucht: 8

B.Nijssen

p.s. bus 61 brengt je in een half uur in het centrum. Buskaartjes zijn alleen buiten via de automaat verkrijgbaar je moet dus in arrival wat muntgeld zien te bemachtigen, met biljetten lukt het niet. Als je liever met de taxi gaat: vóór de rit de prijs afspreken!

p.p.s. Een bezoekje aan de internetsite is echt de moeite waard, geeft leuke informatie over de bedrijfscultuur en mooie foto's.

Reageren op artikelen? Graag! Er gelden spelregels. We moedigen toevoeging van uw reactie op onze content aan, maar kijken streng naar taalgebruik.

Copyright Reismedia BV 2020