Passagiers voorkomen uitzetting op KLM-vlucht

11 april 2017 - 9:30 | Door: 
onze redactie
| Foto: Reismedia

SCHIPHOL - Woedende KLM-passagiers hebben vorige week de uitzetting van een man naar Nigeria voorkomen. Het gebeurde volgens de NOS vorige week woensdag op Schiphol in een toestel dat op het punt stond om naar Lagos te vliegen.

KLM bevestigt dat er een opstootje is geweest en dat de geboeide man daarom uit het vliegtuig is gehaald. Beelden van het opstootje zijn op Youtube geplaatst.

Op de beelden is te zien dat bemanningsleden van KLM proberen de rust te bewaren, maar enkele passagiers zijn niet voor rede vatbaar en blijven schreeuwen.

Aan het einde van het filmpje is te zien dat de man door de Marechaussee het toestel wordt uitgeleid. De marechaussee zegt dat de gezagvoerder vanwege de veiligheid heeft besloten de uitzetting niet door te laten gaan.

 

klm


Belangrijk nieuws: Nieuwe websites

U maakt waarschijnlijk veel gebruik van deze website; dat is geweldig!  De websites Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws worden in de loop van 2024 vernieuwd. Wij zijn erop gebrand meer nieuws te bieden en daarnaast uw gebruikerservaring met deze nieuwe websites te maximaliseren!

Wij zijn een fundraising gestart en vragen u om een kleine gunst om ons te helpen de best denkbare websites te bouwen. Doneer bijvoorbeeld eenmalig €15 als begunstiger. En/of neem een voordelig abonnement.

 

Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen