Korean Air laat passagiersvluchten op Schiphol afhandelen door Swissport

Korean Air Boeing 777-300ER
2 april 2022 - 14:45 | Foto: Reismedia

SCHIPHOL - Korean Air heeft Swissport geselecteerd als partner voor alle gronddiensten op Schiphol. Naast platform- en warehousediensten voor vrachtvluchten is het afhandelingsbedrijf sinds 27 maart op de luchthaven ook verantwoordelijk voor de afhandeling van passagiersvluchten van de Koreaanse luchtvaartmaatschappij.

Swissport levert al sinds jaren platform- en warehousediensten aan Korean Air-vrachtvluchten. Daarbij maakt het bedrijf gebruik van zijn onlangs uitgebreide 35.000 m² aan gecombineerde eerste- en tweedelijns opslagruimte en het IATA CEIV gecertificeerde Swissport Pharma Center.

Daarnaast zal Swissport voortaan ook de passagiersvluchten tussen Amsterdam en Seoul afhandelen, inclusief check-in-  en bagagediensten. Naarmate het zomerseizoen nadert en het internationale vliegverkeer zich blijft herstellen, zal het aantal Korean Air-vluchten naar verwachting toenemen.

Van links naar rechts Kiyong Kwak (Regional Manager Central and Northern Europe, Korean Air), Daniel Tarrega (CEO Swissport & Denmark) en Eelco Los (Commercieel Directeur Swissport Nederland).

Extra advertentie tonen: 
1
extra add 1ste alinea: 
1


Onbeperkte toegang

... tot Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws, plus iedere maand GRATIS het populaire en exclusieve Luchtvaartnieuws Magazine met achtergronden bij het nieuws. Makkelijk toegankelijk tot het nieuws op iedere denkbare contentdrager en in print (in Nederland tegen toeslag).

 

Klik hier om te profiteren van een fikse korting tot 35 procent. Wel of geen abonnee en u waardeert onze journalistiek? Steun ons dan (eenmalig) als begunstiger!

 

Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen