ITA Airways trekt winterroute naar Bangkok door naar het zomerseizoen

ITA Airways A350
16 oktober 2024 - 11:34 | Door: 
onze redactie
| Foto: ITA Airways

De nieuwe winterroute van ITA Airways tussen Rome en Bangkok, die medio november van start gaat, wordt ook volgend jaar zomer aangeboden. De Italiaanse luchtvaartmaatschappij ziet al voor het vertrek van de eerste vlucht voldoende animo om de lijndienst het hele jaar door uit te voeren.

De eerste vlucht staat gepland voor 16 november. ITA Airways vliegt vanaf dat moment vijf keer per week tussen Italië en Thailand. Dat gebeurt vanaf 30 maart 2025 ook in de zomer.

Op de route wordt een Airbus A330-900 ingezet. Die biedt plaats aan 291 passagiers, verdeeld over Business, Premium Economy en Economy Class.

Extra advertentie tonen: 
1
extra add 1ste alinea: 
1


Belangrijk nieuws: Nieuwe websites

U maakt waarschijnlijk veel gebruik van deze website; dat is geweldig!  De websites Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws worden in de loop van 2024 vernieuwd. Wij zijn erop gebrand meer nieuws te bieden en daarnaast uw gebruikerservaring met deze nieuwe websites te maximaliseren!

Wij zijn een fundraising gestart en vragen u om een kleine gunst om ons te helpen de best denkbare websites te bouwen. Doneer bijvoorbeeld eenmalig €15 als begunstiger. En/of neem een voordelig abonnement.

 

Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen