Delta breidt routenet uit

20 april 2002 - 2:00
Delta Air Lines heeft vrijdag bekend gemaakt dat het haar internationale services gaat uitbreiden vanaf Cincinnati/Northern Kentucky International Airport. Delta zal vanaf deze bestemming non-stop gaan vliegen naar Cancun in Mexico en naar Rome in Italië.

Delta gaat op 1 juli begin met dagelijkse vluchten naar Rome, gedurende de zomermaanden, tot de maand september. Delta zal deze vluchten gaan uitvoeren met een 268-seater MD-11 met de volgende Business Class stoelconfiguratie: 2x2x2 met een "stoelpitch" van 60 inches. De vluchten worden in code-sharing uitgevoerd met Alitalia.

Op 1 juni zal Delta haar nieuwe service op Cancun Mexico beginnen. Alleen op de zaterdagen zal er een retourvlucht worden uitgevoerd op deze Latijns- Amerikaanse bestemming. De vluchten naar Cancun zullen worden uitgevoerd met een Boeing 737-800 die 154 passagiers kan vervoeren in een 2-klassen configuratie. De vlucht zal in code-sharing worden uitgevoerd met Aeromexico.

Delta biedt reizigers vanaf haar Cincinnati hub, meer dan 520 dagelijkse vluchten naar 142 bestemmingen.


Onbeperkte toegang

... tot Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws, plus iedere maand GRATIS het populaire en exclusieve Luchtvaartnieuws Magazine met achtergronden bij het nieuws. Makkelijk toegankelijk tot het nieuws op iedere denkbare contentdrager en in print (in Nederland tegen toeslag).

 

Klik hier om te profiteren van een fikse korting tot 35 procent. Wel of geen abonnee en u waardeert onze journalistiek? Steun ons dan (eenmalig) als begunstiger!

 

Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen