Twee nieuwe Braziliaanse bestemmingen voor Iberia

30 september 2010 - 15:10

MADRID - Iberia breidt uit in Brazilië. Met ingang van februari vliegt de Spaanse luchtvaartmaatschappij drie keer per week naar Fortaleza en Recife, beide in het noordoosten van het land. De vluchten worden uitgevoerd met Airbus A340-300's, voorzien van 254 stoelen. De positie van Brazilië als belangrijkste Latijns-Amerikaanse markt wordt hiermee versterkt, aldus Iberia.

De vluchten naar Fortaleza vertrekken elke dinsdag, vrijdag en zondag om 12.05 uur vanaf Madrid. Een uur na ankomst in Fortaleza wordt doorgevlogen naar Recife. Van daaruit vliegt Iberia non-stop terug naar Madrid.

Fortaleza en Recife staan bekend om hun aangename klimaat en mooie stranden. Iberia verwacht in het eerste jaar 80.000 - vooral toerisische - passagiers te vervoeren op de nieuwe route.

Iberia vliegt in Brazilië al op Sao Paulo (twee keer per dag) en Rio de Janeiro (dagelijks).

Van onze redactie



Belangrijk nieuws: Nieuwe websites

U maakt waarschijnlijk veel gebruik van deze website; dat is geweldig!  De websites Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws worden in de loop van 2024 vernieuwd. Wij zijn erop gebrand meer nieuws te bieden en daarnaast uw gebruikerservaring met deze nieuwe websites te maximaliseren!

Wij zijn een fundraising gestart en vragen u om een kleine gunst om ons te helpen de best denkbare websites te bouwen. Doneer bijvoorbeeld eenmalig €15 als begunstiger. En/of neem een voordelig abonnement.

 

Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen