Thai Airways rechtstreeks van Bangkok naar Zuid-Afrika

22 februari 2006 - 1:00
BANGKOK - Thai Airways opent in oktober een rechtstreekse lijndienst tussen Bangkok en Johannesburg. Op de route zal drie keer per week worden gevlogen met een Boeing 777. De vliegtijd is elf uur en vijf minuten. Thai Airways hoopt met deze lijndient ook meeer passagiers uit Noord- en Oost-Afrika te trekken.

Thai Airways maakte verder bekend dat het vanaf september vaker vanuit Bangkok naar New York en Los Angeles gaat vliegen. Momenteel vliegt Thai vier keer per week naar New York en drie keer per week naar Los Angeles.


Belangrijk nieuws: Nieuwe websites

U maakt waarschijnlijk veel gebruik van deze website; dat is geweldig!  De websites Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws worden in de loop van 2024 vernieuwd. Wij zijn erop gebrand meer nieuws te bieden en daarnaast uw gebruikerservaring met deze nieuwe websites te maximaliseren!

Wij zijn een fundraising gestart en vragen u om een kleine gunst om ons te helpen de best denkbare websites te bouwen. Doneer bijvoorbeeld eenmalig €15 als begunstiger. En/of neem een voordelig abonnement.

 

Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen