Duizend vluchten naar WK-steden voor Netjets

23 juni 2006 - 2:00
DRIEBERGEN - Zakenjetoperators beleven goede tijden door het WK voetbal in Duitsland. Zo heeft NetJets Europe bekendgemaakt dat het in de periode van 8 juni tot 10 juli rond de duizend vluchten naar de twaalf Duitse steden waar WK-wedstrijden worden gespeeld zal uitvoeren. In verband met de WK-finale, op 9 juli in Berlijn, heeft de maatschappij al 120 vluchtaanvragen ontvangen.

NetJets verwacht dat de aanvragen binnen blijven stromen. Klanten kunnen kort tevoren vluchten boeken, afhankelijk of hun team in de finale komt.


Belangrijk nieuws: Nieuwe websites

U maakt waarschijnlijk veel gebruik van deze website; dat is geweldig!  De websites Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws worden in de loop van 2024 vernieuwd. Wij zijn erop gebrand meer nieuws te bieden en daarnaast uw gebruikerservaring met deze nieuwe websites te maximaliseren!

Wij zijn een fundraising gestart en vragen u om een kleine gunst om ons te helpen de best denkbare websites te bouwen. Doneer bijvoorbeeld eenmalig €15 als begunstiger. En/of neem een voordelig abonnement.

 

Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen