Swiss breidt aantal vluchten vanuit Geneve uit

25 oktober 2006 - 2:00
BASEL - Swiss heeft aangekondigd vaker te gaan vliegen vanaf haar basis in Genève. Vanaf 15 december vliegt de Zwitserse maatschappij dagelijks naar Praag en wordt de vliegfrequentie naar Londen City uitgebreid van vier naar zes vluchten per dag. Alle vluchten worden uitgevoerd met Avro RJ85/100 jets.

Swiss biedt vanuit Genève rechtstreekse vluchten aan naar in totaal 21 bestemmingen. Acht worden door Swiss zelf aangevlogen, terwijl de overige diensten door partnermaatschappijen worden uitgevoerd.

Nadat Swiss haar operaties van en naar Genève flink reduceerde, zijn de operationele resultaten op de luchthaven in het uiterste zuidwesten van Zwitserland weer winstgevend. Dankzij de extra beschikbaarheid van regionale vliegtuigen in de vloot besloot Swiss een nieuwe route naar Praag te openen en de capaciteit op de succesvolle route naar Londen City met 33 procent uit te breiden.


Belangrijk nieuws: Nieuwe websites

U maakt waarschijnlijk veel gebruik van deze website; dat is geweldig!  De websites Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws worden in de loop van 2024 vernieuwd. Wij zijn erop gebrand meer nieuws te bieden en daarnaast uw gebruikerservaring met deze nieuwe websites te maximaliseren!

Wij zijn een fundraising gestart en vragen u om een kleine gunst om ons te helpen de best denkbare websites te bouwen. Doneer bijvoorbeeld eenmalig €15 als begunstiger. En/of neem een voordelig abonnement.

 

Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen