Tweede editie van Pilot Knowledge & Career Day in Amsterdam

8 april 2008 - 2:00
AMSTERDAM - Zaterdag 17 mei wordt in Amsterdam de tweede editie van de Pilot Knowledge & Career Day (PK&CD) gehouden. Deze carrièredag voor vliegers, werkzoekende vliegers en studentvliegers wordt georganiseerd door het Low Timers Experience Center (LTEC), in samenwerking met de Amsterdamse Hogeschool voor Techniek / Aviation Studies, het luchtvaartmagazine Piloot & Vliegtuig en Schellinger Trainingen.

De PK&CD is een jaarlijks terugkerende kennis- en vakbeurs voor vliegers, luchtvaartmaatschappijen, recruiters en trainers en studenten. Tijdens deze dag worden de diverse partijen bij elkaar gebracht waarbij gemikt wordt op het overdragen van kennis en het vergroten van wederzijds begrip.

Gedurende de carrièredag worden door diverse sprekers, waaronder A380-testvliegers van Airbus en Luchtverkeersleiding Nederland (LVNL) presentaties verzorgd. Daarnaast zijn diverse luchtvaartmaatschappijen vertegenwoordigd. Zij geven toelichting over de aanname- en selectieprocedures binnen hun bedrijf.

Op de beursvloer krijgen de deelnemers de mogelijkheid kennis te maken met de sprekers, met vertegenwoordigers van Type Rating Training Organizations (TRTO) en organisaties die sollicitatietrainingen verzorgen.

Het Low Timers Experience Center (LTEC) is in 2005 door piloten opgericht als een onafhankelijke, non-profit, piloten community en recruitment database. Deze database bevat namen de namen van 250 piloten en ruim tweehonderd CV’s.

Zie ook:


Belangrijk nieuws: Nieuwe websites

U maakt waarschijnlijk veel gebruik van deze website; dat is geweldig!  De websites Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws worden in de loop van 2024 vernieuwd. Wij zijn erop gebrand meer nieuws te bieden en daarnaast uw gebruikerservaring met deze nieuwe websites te maximaliseren!

Wij zijn een fundraising gestart en vragen u om een kleine gunst om ons te helpen de best denkbare websites te bouwen. Doneer bijvoorbeeld eenmalig €15 als begunstiger. En/of neem een voordelig abonnement.

 

Schiphol Airside pier
26-09-2024, 18:03
Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen