Meer bestemmingen voor Lufthansa tijdens winterdienst

2 oktober 2008 - 2:00
FRANKFURT - Lufthansa vliegt komend winterseizoen naar zes bestemmingen meer dan een jaar eerder. Het routenetwerk tijdens de nieuwe winterdienstregeling, die van start gaat op 26 oktober, omvat 194 bestemmingen in 79 landen. De capaciteit, berekend in passagierskilometers, ligt 2,4 procent hoger dan in 2007/2008. Dar maakte Lufthansa donderdag (2 oktober) bekend.

Alle elf bestemmingen die Lufthansa in de zomer van 208 introduceerde zullen ook komende winter worden aangevlogen. Het gaat om Calgary, Luanda, Malabo, Nanjing, Pune, Seattle en Shenyang. Binnen Europa zijn dat Billund, Bristol, Cluj en Klagenfurt. Slechts een aantal seizoensgebonden routes worden geschrapt.

Lufthansa blijft doorgaan met het aanbieden van intercontinentale vluchten vanaf Dü;sseldorf. Het gaat hierbij om New York, Chicago en Miami. Laatstgenoemde bestemming komt gedurende de winter in de plaats van het Canadese Toronto.

Nieuw zijn komend winterseizoen een Lufthansa-lijndiensten vanaf Milaan Malpensa naar Europese bestemmingen. Zo staan vluchten naar bestemmingen als Brussel, Barcelona, Boedapest, Boekarest, Madrid en Parijs op het programma. In totaal gaat het om 150 vluchten per week.


Belangrijk nieuws: Nieuwe websites

U maakt waarschijnlijk veel gebruik van deze website; dat is geweldig!  De websites Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws worden in de loop van 2024 vernieuwd. Wij zijn erop gebrand meer nieuws te bieden en daarnaast uw gebruikerservaring met deze nieuwe websites te maximaliseren!

Wij zijn een fundraising gestart en vragen u om een kleine gunst om ons te helpen de best denkbare websites te bouwen. Doneer bijvoorbeeld eenmalig €15 als begunstiger. En/of neem een voordelig abonnement.

 

Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen