SkyEurope verplaatst Wenen-vluchten naar Bratislava

17 augustus 2009 - 2:00
BRATISLAVA - SkyEurope Airlines voert sinds afgelopen weekend alle vluchten die gepland stonden van en naar Wenen uit via de luchthaven van Bratislava in Slowakije. De low cost carrier is hiertoe genoodzaakt omdat de Oostenrijkse luchthaven sinds vrijdagnacht geen vluchten van SkyEurope meer afhandelt wegens een betalingsachterstand. Bratislava ligt op zo’n zestig kilometer van Wenen.


Passagiers worden met bussen gratis van Bratislava naar Wenen vice versa vervoerd, zo meldt SkyEurope op zijn website. Passagiers kunnen zowel in Wenen als Bratislava inchecken voor de vluchten. Alleen op vertoon van een SkyEurope-instapkaart kan gebruik worden gemaakt van de gratis busshuttle.

In ieder geval vinden tot en met 19 augustus alle vluchten die gepland stonden van en naar Wenen plaats vanaf Bratislava, waar SkyEurope haar hoofdkwartier heeft. Ook de dagelijkse lijndiensten die SkyEurope vanaf Amsterdam en Brussel naar Wenen onderhoudt worden uitgevoerd via Bratislava.

De vliegtijden van de vluchten van en naar Bratislava wijken af van de oorspronkelijke dienstregeling. Op zijn heeft SkyEurope gewijzigde vertrek- en aankomsttijden gepubliceerd.

Van onze redactie


Belangrijk nieuws: Nieuwe websites

U maakt waarschijnlijk veel gebruik van deze website; dat is geweldig!  De websites Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws worden in de loop van 2024 vernieuwd. Wij zijn erop gebrand meer nieuws te bieden en daarnaast uw gebruikerservaring met deze nieuwe websites te maximaliseren!

Wij zijn een fundraising gestart en vragen u om een kleine gunst om ons te helpen de best denkbare websites te bouwen. Doneer bijvoorbeeld eenmalig €15 als begunstiger. En/of neem een voordelig abonnement.

 

Schiphol Airside pier
26-09-2024, 18:03
Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen