'Onderbroekenlol' op luchthaven nekt vakantie Duits gezin

6 januari 2010 - 1:00
STUTTGART - De vliegvakantie van een gezin uit de Duitse stad Stuttgart is kort voor vertrek dinsdag niet doorgegaan, toen de 42-jarige vader van het gezin meende een grap te moeten maken. Hij grijnsde tegen een bekende tijdens een controle op de luchthaven van Stuttgart dat hij een explosief in zijn ondergoed had zitten, waarop hij werd gearresteerd.


De politie zette de man vast en fouilleerde hem, maar vond geen explosieven. Bij de politie kwam de man tot inkeer, maar hij moet rekening houden met een boete van misschien 1000 euro. Als hij in zijn bewering had volhard, had justitie hem een proces aangedaan. Mogelijk was hij dan tot een gevangenisstraf van drie jaar veroordeeld.

De luchtvaartmaatschappij weigerde de overige gezinsleden naar hun vakantieadres in Egypte te vervoeren. Het gezin krijgt de reissom niet teruggestort.


(c) Reismedia / ANP


Belangrijk nieuws: Nieuwe websites

U maakt waarschijnlijk veel gebruik van deze website; dat is geweldig!  De websites Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws worden in de loop van 2024 vernieuwd. Wij zijn erop gebrand meer nieuws te bieden en daarnaast uw gebruikerservaring met deze nieuwe websites te maximaliseren!

Wij zijn een fundraising gestart en vragen u om een kleine gunst om ons te helpen de best denkbare websites te bouwen. Doneer bijvoorbeeld eenmalig €15 als begunstiger. En/of neem een voordelig abonnement.

 

Schiphol Airside pier
26-09-2024, 18:03
Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen