Dutchbird: Hurghada - Amsterdam, 27 augustus 2004

27 augustus 2004
Op vrijdag 27 augustus 2004, vlogen wij van Hurghada terug naar Amsterdam met Dutchbird. Het was een Boeing 757-200 die ondanks zijn leeftijd toch redelijk voorzien was van goede inflight-entertainment.

Het inchecken in Hurghada verliep rap. Ik ging voor een plek achterin het toestel, maar zo bleek, deze waren niet meer beschikbaar. Achteraf vreemd want andere mensen in de groep konden daar (erna!!) wel een plek krijgen.

Na de paspoortcontrole te hebben gehad snel even rondkijken in winkeltjes, want de kist was te vroeg en we zouden een "early boarding" krijgen. Erg positief dus.

Aan boord vriendelijke meiden. Op de heenweg waren de dames erg stug "Er mag geen baggage daar" maar nu was men veel gemoedelijker. Ik had stoelnummer 1f dus veel beenruimte. Ondanks dat het helemaal vol was, merkten we dat de take-off erg krachtig was.

Een uitstekende maaltijd werd (tegen betaling) na een uur geserveerd en daarna startte de speelfim. Boven de Balkan de gebruikelijke Balkanturbelentie wat dit keer wel erg heftig was (alles wat loszat werd weggeslingerd)

Na 5 uur en 10 minuten kwamen midden in de nacht aan op de polderbaan, die wel erg ver van het vliegveld ligt.

Mijn cijfer: 8

F. Lustig

Reageren op artikelen? Graag! Er gelden spelregels. We moedigen toevoeging van uw reactie op onze content aan, maar kijken streng naar taalgebruik.

Copyright Reismedia BV 2020