V Bird: Niederrhein - Praag, 22 augustus 2004

22 augustus 2004
Op zondag 22 augustus 2004 vloog ik met V Bird Airlines (vlucht VBA 500) van Niederrhein naar Praag. De luchthaven Niederrhein is erg overzichtelijk en modern. Het inchecken verliep snel, zodat er nog tijd genoeg was om de afhandeling van vliegtuigen te bekijken vanaf het terras.

Helaas had mijn vlucht een vertraging van bijna 2,5 uur. Volgens het e-ticket zou het vliegtuig vertrekken om 15:35 uur, dit werd uiteindelijk 17:50 uur. Als extra service bood V-Bird ons een gratis consumptie aan in het luchthavenrestaurant en later ook nog eens een drankje in het vliegtuig.

De vlucht werd uitgevoerd met een Fokker 100 van de Ierse maatschappij EU-Jet. Door de uitbreiding van het aantal bestemmingen van V-Bird kan zij nog niet alle vluchten met eigen vliegtuigen uitvoeren. De zitplaatsen waren erg goed. Veel beenruimte vergeleken met andere lowcostmaatschappijen. Het personeel was wel van V-Bird en erg vriendelijk. Ik kan V-Bird echt aanraden!

Mijn cijfer voor deze vlucht is een 8,5.

S. van Waes

Reageren op artikelen? Graag! Er gelden spelregels. We moedigen toevoeging van uw reactie op onze content aan, maar kijken streng naar taalgebruik.

Copyright Reismedia BV 2020