Andrew Harper: Four Seasons Hotel Chicago beste hotel van VS

20 september 2005 - 2:00
NEW YORK - Het Four Seasons Hotel in Chicago is gekozen tot beste hotel in de Verenigde Staten. Dat blijkt uit een onderzoek onder lezers van Andrew Harper’s Hideaway Report, een jaarlijks terugkerend toonaangevend reisonderzoek in de VS. Het is de zesde keer in tien jaar dat het hotel van Four Seasons er met de hoofdprijs vandoor gaat. Vorig jaar eindigde het prestigieuze hotel in Chicago op de tweede plaats.

In het dit jaar gehouden onderzoek eindigde The Peninsula in Beverly Hills op de tweede plaats, gevolgd door het St. Regis hotel in New York.

Het Four Seasons hotel George V in Parijs eindigde in het onderzoek van Andrew Harper als beste internationale hotel op het hoogste podium. In juli kozen lezers van het blad Travel + Leisure magazine voor hun favoriete hotel in de wereld. De keuze viel toen niet op het George V hotel in Parijs. Wel was het Four Seasons dat er met de eer vandoor ging: het Four Seasons Resort Bali Sayan op het Indonesische eiland Bali won.




Belangrijk nieuws: Nieuwe websites

U maakt waarschijnlijk veel gebruik van deze website; dat is geweldig!  De websites Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws worden in de loop van 2024 vernieuwd. Wij zijn erop gebrand meer nieuws te bieden en daarnaast uw gebruikerservaring met deze nieuwe websites te maximaliseren!

Wij zijn een fundraising gestart en vragen u om een kleine gunst om ons te helpen de best denkbare websites te bouwen. Doneer bijvoorbeeld eenmalig €15 als begunstiger. En/of neem een voordelig abonnement.

 

Schiphol Airside pier
26-09-2024, 18:03
Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen