Computerstoring houdt United-vluchten aan de grond

8 juli 2015 - 15:05 | Door: 
onze redactie

CHICAGO - Over de hele wereld kunnen vliegtuigen van United Airlines niet vertrekken vanwege een computerstoring. Dat heeft de Federal Aviation Administration (FAA) bekendgemaakt, meldt NBC News. Volgens berichten op sociale media zou het complete systeem om passagiers in te checken plat liggen. Tot nader order blijven vliegtuigen van de Amerikaanse maatschappij aan de grond.

Ongeveer 3.500 vluchten worden beïnvloed door de storing. United Airlines meldt dat de vluchten van regionale dochtermaatschappijen wel kunnen vertrekken. De luchtvaartmaatschappij probeert de storing zo spoedig mogelijk op te lossen en biedt haar excuses aan voor het eventuele ongemak.


Belangrijk nieuws: Nieuwe websites

U maakt waarschijnlijk veel gebruik van deze website; dat is geweldig!  De websites Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws worden in de loop van 2024 vernieuwd. Wij zijn erop gebrand meer nieuws te bieden en daarnaast uw gebruikerservaring met deze nieuwe websites te maximaliseren!

Wij zijn een fundraising gestart en vragen u om een kleine gunst om ons te helpen de best denkbare websites te bouwen. Doneer bijvoorbeeld eenmalig €15 als begunstiger. En/of neem een voordelig abonnement.

 

Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen