Cessna en Pratt & Whitney komen met onderhoudsprogramma

2 juli 2005 - 2:00
WICHITA - De Cessna Aircraft Company introduceert in samenwerking met motorfabrikant Pratt & Whitney Canada Corp (P&WC) een gezamenlijk kostenbesparend onderhoudsprogramma. Volgens beide bedrijven levert het PowerAdvantage Plus (PA+) gegarandeerd een operationele kostenbesparing op voor gebruikers van de Cessna Citation businessjet.

PA+ is bedoeld voor Citations Bravo, Encore, Excel, Sovereign en Mustang en de bijbehorende P&WC motortypes PW530A, PW535A, PW306C en PW615F. Het motoronderhoud in het PA+ onderhoudsprogramma zal worden verricht in de faciliteiten van P&WC met originele onderdelen van de Canadese onderneming. Cessna verzorgt nu al het onderhoud van wereldwijd 1100 Citations.





Onbeperkte toegang

... tot Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws, plus iedere maand GRATIS het populaire en exclusieve Luchtvaartnieuws Magazine met achtergronden bij het nieuws. Makkelijk toegankelijk tot het nieuws op iedere denkbare contentdrager en in print (in Nederland tegen toeslag).

 

Klik hier om te profiteren van een fikse korting tot 35 procent. Wel of geen abonnee en u waardeert onze journalistiek? Steun ons dan (eenmalig) als begunstiger!

 

Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen