Bouw van nieuwe fabriek Bombardier in Mexico begonnen

19 augustus 2006 - 2:00
QUERETARO - Bombardier verwacht in het tweede gedeelte van 2007 gebruik te kunnen maken van een nieuwe fabriek in het Mexicaanse Querétaro. De bouw van de fabriek is inmiddels begonnen, meldt de Canadese vliegtuigfabrikant. Het nieuwe onderkomen vervangt de fabriek waarin Bombardier enkele maanden geleden begon met het vervaardigen van onderdelen. In Querétaro worden onder andere staartdelen van de Q400 turboprop gemaakt.

Sinds de opening van de Mexicaanse vestiging op het El Marques Industrial Park hebben er honderd getrainde medewerkers en honderd studenten werk gevonden. Volgens Bombardier moet het werknemersbestand in Querétaro tegen het einde van 2007 opgelopen zijn tot zeshonderd.


Belangrijk nieuws: Nieuwe websites

U maakt waarschijnlijk veel gebruik van deze website; dat is geweldig!  De websites Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws worden in de loop van 2024 vernieuwd. Wij zijn erop gebrand meer nieuws te bieden en daarnaast uw gebruikerservaring met deze nieuwe websites te maximaliseren!

Wij zijn een fundraising gestart en vragen u om een kleine gunst om ons te helpen de best denkbare websites te bouwen. Doneer bijvoorbeeld eenmalig €15 als begunstiger. En/of neem een voordelig abonnement.

 

Schiphol Airside pier
26-09-2024, 18:03
Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen