Nieuwe wekelijkse vlucht van Dusseldorf naar Accra

25 oktober 2006 - 2:00
ACCRA - De Ghanese luchtvaartmaatschappij Antrak Air vliegt vanaf 8 december wekelijks van Düsseldorf naar de Ghanese hoofdstad Accra. De vlucht wordt uitgevoerd door de Duitse luchtvaartmaatschappij LTU, dat een Airbus A321 met 204 stoelen in twee klassen inzet. N. de Vries Reizen is aangesteld als General Sales Agent voor de Benelux. Deze touroperator is gespecialiseerd in reizen naar Ghana.

Antrak Air is in 2001 opgericht. De maatschappij beschikt over een ATR 42 en een Fokker F.27. Eind dit jaar verwacht Antrak Air nog twee ATR 42’s aan haar vloot te kunnen toevoegen. In Ghana onderhoudt Antrak Air lijndienstvluchten van Accra naar Kumasi en Tamale. Naast een internationale lijndienst naar Ouagadougou voert Antrak Air ook veel chartervluchten uit in West-Afrika.

Antrak Air heeft behalve de opening van de internationale route naar Düsseldorf eveneens plannen voor langeafstandsvluchten naar onder andere Kaapstad, Jeddah en New York of Washington.


Belangrijk nieuws: Nieuwe websites

U maakt waarschijnlijk veel gebruik van deze website; dat is geweldig!  De websites Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws worden in de loop van 2024 vernieuwd. Wij zijn erop gebrand meer nieuws te bieden en daarnaast uw gebruikerservaring met deze nieuwe websites te maximaliseren!

Wij zijn een fundraising gestart en vragen u om een kleine gunst om ons te helpen de best denkbare websites te bouwen. Doneer bijvoorbeeld eenmalig €15 als begunstiger. En/of neem een voordelig abonnement.

 

Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen