Canadees WestJet verbindt Sint Maarten met Toronto

13 juli 2009 - 2:00
CALGARY - De Canadese luchtvaartmaatschappij breidt komende winter uit met in totaal acht nieuwe internationale bestemmingen, waaronder Sint Maarten. Vanaf 1 november wordt het bovenwindse eiland gedurende het winterseizoen drie keer per week verbonden met Toronto. Gevlogen wordt op dinsdag, donderdag en zondag.


Ondanks de economische crisis kondigde WestJet vorige week een recordaantal nieuwe routes aan voor het winterseizoen. Naast Sint Maarten opent de Canadese carrier nieuwe routes naar bestemmingen in onder meer de Verenigde Staten, Cuba en Mexico en elders in het Caribisch Gebied.

Het routenetwerk van WestJet bestaat komende winter uit 66 bestemmingen in tien landen; een jaar eerder waren dat 55 bestemmingen in acht landen.


Belangrijk nieuws: Nieuwe websites

U maakt waarschijnlijk veel gebruik van deze website; dat is geweldig!  De websites Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws worden in de loop van 2024 vernieuwd. Wij zijn erop gebrand meer nieuws te bieden en daarnaast uw gebruikerservaring met deze nieuwe websites te maximaliseren!

Wij zijn een fundraising gestart en vragen u om een kleine gunst om ons te helpen de best denkbare websites te bouwen. Doneer bijvoorbeeld eenmalig €15 als begunstiger. En/of neem een voordelig abonnement.

 

Schiphol Airside pier
26-09-2024, 18:03
Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen