Britse reizigers: 'Ryanair slechtste luchtvaartmaatschappij'

31 oktober 2007 - 1:00
LONDEN - Ryanair lijkt ondanks het grote aantal vervoerde passagiers niet erg populair bij Britse reizigers. In een poll van reiswebsite TripAdvisor noemde een derde van de deelnemers Ryanair hun minst favoriete carrier vanwege onder meer ‘onvriendelijk personeel en oncomfortabele stoelen’. US Airways werd beoordeeld als slechtste wereldwijd opererende maatschappij.

American Airlines werd in de poll als beste beoordeeld. British Airways, vorig jaar nog eerste, zakte naar de derde plaats. Wat betreft luchthavens werd het overdrukke Londen Heathrow als slechtste beoordeeld. Schiphol is volgens de Britten de beste luchthaven.

Uit het onderzoek blijkt verder onder meer dat negentig procent van de Britse reizigers niet zit te wachten op mobiel telefoneren in het vliegtuig.


Belangrijk nieuws: Nieuwe websites

U maakt waarschijnlijk veel gebruik van deze website; dat is geweldig!  De websites Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws worden in de loop van 2024 vernieuwd. Wij zijn erop gebrand meer nieuws te bieden en daarnaast uw gebruikerservaring met deze nieuwe websites te maximaliseren!

Wij zijn een fundraising gestart en vragen u om een kleine gunst om ons te helpen de best denkbare websites te bouwen. Doneer bijvoorbeeld eenmalig €15 als begunstiger. En/of neem een voordelig abonnement.

 

Schiphol Airside pier
26-09-2024, 18:03
Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen