Leasemaatschappij BBAM bestelt twintig Boeing 737-800's

11 december 2007 - 1:00
SEATTLE - De op vier na grootste leasemaatschappij van de wereld, Babcock & Brown Aircraft Management (BBAM), heeft bij Boeing een bestelling geplaatst voor twintig 737-800’s. Dat heeft de Amerikaanse vliegtuigproducent maandag (10 december) bekend gemaakt. De order heeft een cataloguswaarde van anderhalf miljard dollar en stond al op de website van Boeing te boek als een order van een nog nader te noemen klant.

Door de toevoeging van twintig 737-800’s aan het portfolio, stijgt het aantal 737 van de ‘Next Generation’ in de vloot van BBAM tot 125. In totaal heeft BBAM 245 burgervliegtuigen in beheer, die ondergebracht zijn bij 72 klanten.


Belangrijk nieuws: Nieuwe websites

U maakt waarschijnlijk veel gebruik van deze website; dat is geweldig!  De websites Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws worden in de loop van 2024 vernieuwd. Wij zijn erop gebrand meer nieuws te bieden en daarnaast uw gebruikerservaring met deze nieuwe websites te maximaliseren!

Wij zijn een fundraising gestart en vragen u om een kleine gunst om ons te helpen de best denkbare websites te bouwen. Doneer bijvoorbeeld eenmalig €15 als begunstiger. En/of neem een voordelig abonnement.

 

Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen