Nayak sleept opdracht van American Airlines in de wacht

1 april 2008 - 2:00
SCHIPHOL - De Italiaanse tak van onderhoudsbedrijf Nayak Aircraft Services heeft een opdracht van American Airlines in de wacht gesleept. De opdracht houdt in dat Nayak vanaf 1 mei het line maintenance aan Boeing 767-300ER’s van American Airlines op de luchthaven Milaan Malpensa voor zijn rekening neemt. AA vliegt vanaf 1 mei dagelijks van Milaan naar New York JFK.

De opdracht is volgens Nayak bijzonder omdat het grote AA Nayak heeft gekozen na een aanbesteding. Hieraan werd ook deelgenomen door sterke concurrenten als Alitalia Servizi en KLM E&M.

In de toekomst hoopt Nayak meer grote carriers op Europese luchthavens aan zich te binden. Huidige Amerikaanse klanten van Nayak omvatten vrachtcarriers als UPS (Boeing 767’s) en Atlas Air (Boeing 747’s).


Belangrijk nieuws: Nieuwe websites

U maakt waarschijnlijk veel gebruik van deze website; dat is geweldig!  De websites Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws worden in de loop van 2024 vernieuwd. Wij zijn erop gebrand meer nieuws te bieden en daarnaast uw gebruikerservaring met deze nieuwe websites te maximaliseren!

Wij zijn een fundraising gestart en vragen u om een kleine gunst om ons te helpen de best denkbare websites te bouwen. Doneer bijvoorbeeld eenmalig €15 als begunstiger. En/of neem een voordelig abonnement.

 

Schiphol Airside pier
26-09-2024, 18:03
Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen