EBACE 2009 in beeld: vliegtuigen van comfortabel tot ultraluxe (foto's)

12 mei 2009 - 2:00
GENEVE - Crisis of niet, op de zakenluchtvaartbeurs EBACE in Genève staat het platform weer vol met kleine en grote privétoestellen. Net als tijdens de vorige acht edities. Producenten ontsloegen de laatste maanden duizenden werknemers. De vraag nam af en het aantal annuleringen toe. Maar er gloort weer hoop, zo klinkt het voorzichtig in de wandelgangen. Onder de Zwitserse zon staan tientallen ‘props en jets’ verleidelijk te pronken.

Nog voordat grote aantallen bezoekers zich tussen de vliegtuigen begaven, nam Luchtvaartnieuws.nl alvast een kijkje. Een greep uit het assortiment van de verschillende leveranciers en operators.

Klik voor EBACE 2009 in beeld (1).
Klik voor EBACE 2009 in beeld (2).


Belangrijk nieuws: Nieuwe websites

U maakt waarschijnlijk veel gebruik van deze website; dat is geweldig!  De websites Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws worden in de loop van 2024 vernieuwd. Wij zijn erop gebrand meer nieuws te bieden en daarnaast uw gebruikerservaring met deze nieuwe websites te maximaliseren!

Wij zijn een fundraising gestart en vragen u om een kleine gunst om ons te helpen de best denkbare websites te bouwen. Doneer bijvoorbeeld eenmalig €15 als begunstiger. En/of neem een voordelig abonnement.

 

Schiphol Airside pier
26-09-2024, 18:03
Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen