Gebodypaint personeel ANZ houdt passagiers bij de les (video)

27 juni 2009 - 2:00
AUCKLAND - De meeste reizigers kijken tegenwoordig niet op of om bij de vliegveiligheidsdemonstratie. Om toch de aandacht te trekken van de passagiers, gaat het vliegend personeel van Air New Zealand (ANZ) in een flight safety demonstration video uit de kleren onder het motto 'the bare essentials of safety'. De video zal naar verluidt gebruikt worden op binnenlandse Boeing 737-vluchten van ANZ.

Het is niet voor het eerst dat Air New Zealand zijn personeel gebodypaint laat oopdraven. Onlangs presenteerde de Nieuw-Zeelandse maatschappij al een reclamespot waarin vrijwel naakte stewardessen en piloten door het beeld wandelen. 'Nothing to hide' dus, daar aan de andere kant van de wereld.

Bekijk de beelden


Belangrijk nieuws: Nieuwe websites

U maakt waarschijnlijk veel gebruik van deze website; dat is geweldig!  De websites Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws worden in de loop van 2024 vernieuwd. Wij zijn erop gebrand meer nieuws te bieden en daarnaast uw gebruikerservaring met deze nieuwe websites te maximaliseren!

Wij zijn een fundraising gestart en vragen u om een kleine gunst om ons te helpen de best denkbare websites te bouwen. Doneer bijvoorbeeld eenmalig €15 als begunstiger. En/of neem een voordelig abonnement.

 

Schiphol Airside pier
26-09-2024, 18:03
Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen