Corendon Airlines vertrekt als eerste vanaf verlengde baan Eelde

16 april 2013 - 19:41

EELDE - Een toestel van Corendon Airlines zal op 24 april als eerste vertrekken vanaf de verlengde start- en landingsbaan op Groningen Airport Eelde. Dat heeft de luchthaven bekendgemaakt. Het gaat om een Boeing 737 die vertrekt voor een rechtstreekse vlucht naar de Turkse badplaats Antalya. Bij de opening van de baan zal onder meer staatssecretaris Mansveld (Infrastructuur) aanwezig zijn.

Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de verlenging van de baan. Sinds 9 april is de luchthaven gesloten voor al het vliegverkeer. Dankzij de langere baan kunnen vluchten naar verder gelegen bestemmingen als Antalya straks zonder operationele restricties uitgevoerd worden.

Van onze redactie


Belangrijk nieuws: Nieuwe websites

U maakt waarschijnlijk veel gebruik van deze website; dat is geweldig!  De websites Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws worden in de loop van 2024 vernieuwd. Wij zijn erop gebrand meer nieuws te bieden en daarnaast uw gebruikerservaring met deze nieuwe websites te maximaliseren!

Wij zijn een fundraising gestart en vragen u om een kleine gunst om ons te helpen de best denkbare websites te bouwen. Doneer bijvoorbeeld eenmalig €15 als begunstiger. En/of neem een voordelig abonnement.

 

Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen