Frankfurt Airport lanceert Chinese website

19 april 2013 - 2:00

SCHIPHOL - De luchthaven van Frankfurt heeft een volledige Chinese versie live gezet van haar website. De luchthaven springt hiermee, naar eigen zeggen, in op het groeiend aantal Chinese passagiers. Deze stap van de luchthaven volgt op de lancering van een Chinese FRA WebApp, Chinese shopping assistentie en medewerkers op de luchthaven die Mandarijn spreken.

De Chinese luchtvaartmarkt is belangrijk voor Frankfurt Airport. In 2012 reisden ongeveer een miljoen passagiers van en naar routes in China.

In Nederland beschikt de website van Schiphol ook over informatie in de Chinese taal. Een woordvoerster van de luchthaven meldt aan Luchtvaartnieuws.nl / Zakenreisnieuws.nl dat het gaat om een extract van de Schiphol website en een Chinese WebApp.

Van onze redactie


Belangrijk nieuws: Nieuwe websites

U maakt waarschijnlijk veel gebruik van deze website; dat is geweldig!  De websites Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws worden in de loop van 2024 vernieuwd. Wij zijn erop gebrand meer nieuws te bieden en daarnaast uw gebruikerservaring met deze nieuwe websites te maximaliseren!

Wij zijn een fundraising gestart en vragen u om een kleine gunst om ons te helpen de best denkbare websites te bouwen. Doneer bijvoorbeeld eenmalig €15 als begunstiger. En/of neem een voordelig abonnement.

 

Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen