Gewonden door explosie platform Schiphol

30 mei 2013 - 14:54

SCHIPHOL - Twee mensen zijn donderdagochtend gewond geraakt door een explosie in de buurt van de Kaagbaan op Schiphol. Een van hen is naar een ziekenhuis gebracht, de ander kon ter plekke worden behandeld. Dat meldde een woordvoerder van de veiligheidsregio donderdag.

Even voor half twaalf vond een explosie plaats tijdens werkzaamheden aan het riool in de buurt van een bouwplaats bij de Kaagbaan. Bij een breuk in een zogenoemde rioolstopper kwam met veel geweld perslucht vrij, waardoor twee medewerkers gewond raakten. Over de aard van de verwondingen is nog niets bekend.

Passagiers op de luchthaven hebben geen last van het incident en ook het luchtverkeer wordt niet gehinderd.

(c) Reismedia / ANP


Belangrijk nieuws: Nieuwe websites

U maakt waarschijnlijk veel gebruik van deze website; dat is geweldig!  De websites Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws worden in de loop van 2024 vernieuwd. Wij zijn erop gebrand meer nieuws te bieden en daarnaast uw gebruikerservaring met deze nieuwe websites te maximaliseren!

Wij zijn een fundraising gestart en vragen u om een kleine gunst om ons te helpen de best denkbare websites te bouwen. Doneer bijvoorbeeld eenmalig €15 als begunstiger. En/of neem een voordelig abonnement.

 

Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen