AIS Airlines breidt vliegactiviteiten uit

23 oktober 2013 - 14:08

LELYSTAD - De Nederlandse luchtvaartonderneming AIS Airlines heeft enkele nieuwe routes gestart die worden uitgevoerd in opdracht van derden. Voor het Zweedse Direktflyg vliegt de Lelystadse onderneming sinds deze week tussen Borlänge en Göteborg. Ook is AIS Airlines een samenwerkingsverband aangegaan met Avies uit Estland. AIS Airlines start bovendien in november een eigen lijndienst in Duitsland.

Zoals eerder aangekondigd vliegt AIS Airlines vanaf 4 november van maandag tot en met vrijdag twee keer per dag van Münster/Osnabrück naar Stuttgart. De ticketverkoop verzorgt het Lelystadse bedrijf via haar eigen, nieuwe website. Het bedrijf is bovendien aangesloten bij Amadeus, waardoor tickets ook zijn te verkrijgen via reisbureaus en diverse ticketwebsites.

“De routes in Scandinavië doen het goed en ook in Duitsland worden we heel enthousiast ontvangen, zegt Aart Toering, commercieel manager bij AIS Airlines. “De nieuwe website heeft binnen één week al ruim 4000 bezoekers en de ticket sales voor Duitsland verloopt boven verwachting goed.”

De luchtvaartonderneming leidt de vliegers op de Jetstream 32 via de AIS Flight Academy zelf op. Zo zijn alle First Officers van AIS Airlines afkomstig van de eigen vliegschool. Studenten van de Lelystadse vliegschool kunnen na hun opleiding doorstromen naar AIS Airlines om vliegervaring op te doen op het tweemotorige turboproptoestel.

Toering: “Er starten wederom vier studenten met de opleiding voor de Jetstream. En dat is precies waar we het voor doen. We zijn continu bezig met nieuwe routes om zoveel mogelijk studenten na de vliegopleiding een contract aan te kunnen bieden bij AIS Airlines.”

Van onze redactie

Nederlands AIS Airlines start lijndienst van Münster naar Stuttgart


Belangrijk nieuws: Nieuwe websites

U maakt waarschijnlijk veel gebruik van deze website; dat is geweldig!  De websites Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws worden in de loop van 2024 vernieuwd. Wij zijn erop gebrand meer nieuws te bieden en daarnaast uw gebruikerservaring met deze nieuwe websites te maximaliseren!

Wij zijn een fundraising gestart en vragen u om een kleine gunst om ons te helpen de best denkbare websites te bouwen. Doneer bijvoorbeeld eenmalig €15 als begunstiger. En/of neem een voordelig abonnement.

 

Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen