Rookontwikkeling in winkelgebied Schiphol

24 november 2013 - 12:06

SCHIPHOL - In het winkelgebied op Schiphol Plaza, bij de aankomsthallen, is zondag melding gedaan van rookontwikkeling bij een koffer- en tassenwinkel. Er was een knal gehoord en wittige rook gezien die uit de ventilatiekanalen van de winkel kwam, meldt een brandweerwoordvoerster. De brandweer heeft onderzocht wat er aan de hand was, maar toen er geen vuur werd gevonden, is de zaak aan Schiphol beheer overgedragen.

De brandweer rukte met veel mensen en materieel uit, omdat vanwege de locatie opgeschaald was naar een groter incident. Volgens de brandweerwoordvoerster is dat standaard in dergelijke situaties. Korte tijd na de melding was alles weer normaal, liet een woordvoerster van Schiphol weten.

Van een ontruiming is geen sprake geweest en ook het vliegverkeer is niet door het incident beïnvloed.

(c) ANP

 


Belangrijk nieuws: Nieuwe websites

U maakt waarschijnlijk veel gebruik van deze website; dat is geweldig!  De websites Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws worden in de loop van 2024 vernieuwd. Wij zijn erop gebrand meer nieuws te bieden en daarnaast uw gebruikerservaring met deze nieuwe websites te maximaliseren!

Wij zijn een fundraising gestart en vragen u om een kleine gunst om ons te helpen de best denkbare websites te bouwen. Doneer bijvoorbeeld eenmalig €15 als begunstiger. En/of neem een voordelig abonnement.

 

Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen