Korean Air: Jeju - Seoel (Gimpo), 4 mei 2007

4 mei 2007
Na een heel verassende en bijzondere reis door Zuid Korea was het afgelopen vrijdag 4 mei weer tijd om terug te vliegen naar Nederland. De eerste etappe was van het subtropische eiland Jeju (ten zuidwesten van Korea) naar Seoel Gimpo. Deze vlucht (KE1212) van Korean Air werd uitgevoerd met een Airbus A300-600.

Bij de incheckbalie bleken we, zoals de e-ticket aangaf, inderdaad een Business Class-stoel (Prestige Class). Dit voor niet eens 200 euro, dus behoorlijk goedkoop.

De vlucht duurde slechts 50 minuten en we werden enkel voorzien van wat water of fruitsapjes. De bemanning was vriendelijk en behulpzaam. Na een turbulente nadering een vlekkeloze landing. Op Gimpo rolden onze backpacks als eerste op de band en gingen we op zoek naar lockers.

Hoewel het maar een korte ervaring was, krijgt Korean Air een ruime 8 omdat het op tijd was, de Business Class uitstekend en erg goedkoop is, de vliegtuigen er goed uitzien en het cabinepersoneel uiterst adequaat is.

F. Lustig

Reageren op artikelen? Graag! Er gelden spelregels. We moedigen toevoeging van uw reactie op onze content aan, maar kijken streng naar taalgebruik.

Copyright Reismedia BV 2020