Malaysia Airlines: Singapore - Kuala Lumpur, 12 september 2013

18 september 2013

Na een paar dagen te hebben doorgebracht in Singapore zijn we (mijn baas en ik) doorgevlogen naar Kuala Lumpur met Malaysia Airlines, vlucht MH604 van 09:50 geplande vertrek. Deze vlucht werd uitgevoerd met een Boeing 737-800, vertrektijd 09:50. Daar we onze koffer moesten inchecken waren we vroeg op het vliegveld. Dit kwam ook mede doordat het verkeer in Singapore verschrikkelijk is. Zit je een file, dan je kan je je vlucht bijna wel vergeten.

Bij het boeken hadden we stoelen 12C en 12D gekozen tegen een meerbetaling van SGD 10 pp. Gelukkig maar ook want de stoelzetting van Malaysia is toch echt te klein voor een gemiddelde Europeaan.

De vlucht zelf kwam te laat binnen vanuit KUL. Het boarden begon daarom 30 minuten te laat. Eenmaal in de lucht begon ze meteen met het uitdelen van peanuts en een sapje. Het is maar een vlucht van hooguit 45 minuten, al staat er op papier een uur voor. De crew had net tijd genoeg om alles op te ruimen want we begonnen bijna onmiddellijk met dalen.

Eenmaal op de grond stonden we snel aan de gate en waren we snel het vliegtuig uit daar het lang niet vol zat. Desalniettemin, gelukkig dat we voor extra beenruimte hadden betaald.

Eenmaal bij de immigratie werd er niets gevraagd. Stempelen en wegwezen. Onze koffers waren inmiddels ook op de band geland. We waren snel buiten en werden door onze vertegenwoordigers opgewacht.

Al met al een doorsneevlucht met wat vertraging.

Cijfer: een 7.

Binnenkort vervolg van KUL-BKK met MH 784 (gelukking hebben we ook hier stoelen 12C en 12D gekocht).

F. Kroon

Reageren op artikelen? Graag! Er gelden spelregels. We moedigen toevoeging van uw reactie op onze content aan, maar kijken streng naar taalgebruik.

Copyright Reismedia BV 2020