VLM Airlines: Liverpool - Londen City - Rotterdam, 24 november 2004

24 november 2004
Op woensdag 24 november met VLM Airlines van Liverpool naar Rotterdam gevlogen via Londen City. Beide vluchten werden uitgevoerd met een Fokker 50. Na het afhalen van mijn ticket bij de VLM ticketdesk op Liverpool John Lennon Airport kon ik meteen daarna inchecken voor mijn vlucht naar Londen City.

Op mijn vraag aan de baliemedewerker of hij ook meteen de instapkaart voor de vlucht van Londen City naar Rotterdam kon produceren werd positief geantwoord en zo was dat onderdeel van de trip geregeld.

Eenmaal aan boord viel meteen op dat het toestel er erg schoon uitzag. De service onderweg was ook prima. Koffie of thee met koek naar keuze, een werkelijk erg smakelijk broodje (dat is nog wel eens anders) en daarna nog de mogelijkheid tot een glas frisdrank of nogmaals koffie/thee. En dat allemaal in het tijdsbestek van 45 minuten.

Er waren 28 passagiers aan boord van deze vlucht, niet slecht voor een middagvlucht. Na een werkelijk adembenemend mooie nadering/landing op Londen City was het tijd voor een verfrissend biertje in de wachtruimte van het vliegveld.

Ook de vlucht van Londen City naar Rotterdam was erg geslaagd, opnieuw de zeer goede service en erg aangename vlucht. De aankomst op Rotterdam Airport was mooi op tijd, volle bak op deze vlucht (50 passagiers). VLM doet het erg goed op deze route, erg begrijpelijk vanwege de prima service die deze maatschappij geeft.

Cijfer voor beide vluchten: 9

N. Graafland

Reageren op artikelen? Graag! Er gelden spelregels. We moedigen toevoeging van uw reactie op onze content aan, maar kijken streng naar taalgebruik.

Copyright Reismedia BV 2020