Brussels Airport verwacht extra drukke woensdag na dag zonder passagiersvluchten

Brussels Airport
1 oktober 2024 - 17:47 | Door: 
onze redactie
| Foto: Brussels Airport

Brussels Airport waarschuwt reizigers dat het woensdag extra druk wordt op de luchthaven. Door een staking van het veiligheidspersoneel konden er dinsdag geen passagiersvluchten vertrekken, waardoor veel reizigers omgeboekt zijn naar woensdag en de vluchten vol zitten.

De Belgische luchthaven raadt passagiers aan om in de Brussels Airport-app of met de online tool op de website te checken hoe laat ze het beste aanwezig kunnen zijn.

Als onderdeel van een nationale manifestatie, legde het veiligheidspersoneel dinsdag het werk neer op de luchthavens van Brussel en Charleroi. Daardoor waren er alleen vrachtvluchten mogelijk. Wizz Air verplaatste een deel van de vluchten naar Maastricht Aachen Airport.

Extra advertentie tonen: 
1
extra add 1ste alinea: 
1


Belangrijk nieuws: Nieuwe websites

U maakt waarschijnlijk veel gebruik van deze website; dat is geweldig!  De websites Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws worden in de loop van 2024 vernieuwd. Wij zijn erop gebrand meer nieuws te bieden en daarnaast uw gebruikerservaring met deze nieuwe websites te maximaliseren!

Wij zijn een fundraising gestart en vragen u om een kleine gunst om ons te helpen de best denkbare websites te bouwen. Doneer bijvoorbeeld eenmalig €15 als begunstiger. En/of neem een voordelig abonnement.

 

Schiphol Airside pier
26-09-2024, 18:03
Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen