Frans openbaar vervoer ligt nagenoeg stil

3 juni 2003 - 2:00
Al het openbaar vervoer in Frankrijk ligt zo goed als stil. Ook het luchtverkeer komt nauwelijks op gang. De stakingen zijn nog steeds het gevolg van de pensioenhervormingen die de regering Rafarin wil doorvoeren. Er rijden geen treinen, nagenoeg geen bussen en de metro staat doodstil. De chaos is groot op de wegen in Frankrijk. Ook het vliegverkeer ligt stil. Als er al gevlogen wordt is het bijna onmogelijk de vliegvelden te bereiken. De pensioenhervorming komt neer op langer werken of minder pensioen voor de ambtenaren. De stakingen en protesten zijn al weken aan de gang.


Belangrijk nieuws: Nieuwe websites

U maakt waarschijnlijk veel gebruik van deze website; dat is geweldig!  De websites Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws worden in de loop van 2024 vernieuwd. Wij zijn erop gebrand meer nieuws te bieden en daarnaast uw gebruikerservaring met deze nieuwe websites te maximaliseren!

Wij zijn een fundraising gestart en vragen u om een kleine gunst om ons te helpen de best denkbare websites te bouwen. Doneer bijvoorbeeld eenmalig €15 als begunstiger. En/of neem een voordelig abonnement.

 

Schiphol Airside pier
26-09-2024, 18:03
Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen