Nieuwe boekingssite voor low cost vluchten naar Londen

16 maart 2005 - 1:00
AMSTERDAM - Na de introductie van de onafhankelijke website voor het reserveren van low cost carriers in Europa, , heeft de organisatie PR Aviation een nieuwe zoekmachine op de markt gebracht: . Deze nieuwe Engelstalige website zoekt en toont de beschikbare tarieven en vluchtmogelijkheden van 55 low cost maatschappijen tussen meer dan 150 bestemmingen in Europa en de zes luchthavens in de 'London Greater Area'.

De site rangschikt de vluchten op tarief en beschikbaarheid en maakt het mogelijk om in een oogopslag alle low cost aanbieders met elkaar te vergelijken. De luchthavens die worden vergeleken zijn Gatwick ( LGW), City (LCY), Stansted (STN), Luton (LTN), Manston (MSE) en Heathrow (LHR).

Initiatiefnemer Walter Goffin, die de site in samenwerking met PR Aviation ontwikkelde, meldt tegenover Luchtvaartnieuws dat de site zich richt op de zakenreiziger die van en naar Londen vliegt, maar ook geschikt is voor toeristen en overige frequente reizigers op deze routes.

Wat opvalt aan de site is de duidelijke opzet en de snelle werking. De website rekent een zogenaamde handling fee van drie pond. Het berekenen van een handling fee is, na het wegvallen van commissies door luchtvaartmaatschappijen aan reisagenten, een gebruikelijk fenomeen geworden.

Walter Goffin: "Ik wilde al een tijdje dit Londen-project realiseren, omdat deze specifieke markt nooit de aandacht kreeg die het verdiende, terwijl het de drukste vliegroutes zijn die we kennen in Europa en de zoektocht naar het beste tarief daar het grootst is.”





Belangrijk nieuws: Nieuwe websites

U maakt waarschijnlijk veel gebruik van deze website; dat is geweldig!  De websites Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws worden in de loop van 2024 vernieuwd. Wij zijn erop gebrand meer nieuws te bieden en daarnaast uw gebruikerservaring met deze nieuwe websites te maximaliseren!

Wij zijn een fundraising gestart en vragen u om een kleine gunst om ons te helpen de best denkbare websites te bouwen. Doneer bijvoorbeeld eenmalig €15 als begunstiger. En/of neem een voordelig abonnement.

 

Schiphol Airside pier
26-09-2024, 18:03
Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen