bmi start lijndiensten vanaf Heathrow naar Jeddah en Doha

8 december 2005 - 1:00
LONDEN - Het Britse bmi start twee nieuwe lijndiensten vanaf Londen Heathrow. Vanaf 23 april 2006 vliegt de maatschappij drie keer per week van de Londense luchthaven naar Jeddah in Saoedi-Arabië. Vanaf 26 maart wordt ook gevlogen op Doha in Qatar. Die dienst wordt samen met Qatar Airways uitgevoerd. bmi verhoogt tevens de frequentie op de route naar Mumbai. De Indiase stad wordt vanaf 22 april dagelijks aangevlogen.

Jeddah is de tweede bestemming van bmi in Saoedi-Arabië. De maatschappij vliegt reeds naar Riyadh, waardoor nu zowel de politieke als commerciële hoofdstad van het Arabische land in de dienstregeling is opgenomen.

Volgens CEO Nigel Turner is de uitbreiding van het netwerk een strategische ontwikkeling. “De economische markten in het Midden-Oosten en India maken nog steeds een enorme groei door. Door uit te breiden naar die gebieden profileren we ons ook steeds meer als een intercontinentale speler”.


Belangrijk nieuws: Nieuwe websites

U maakt waarschijnlijk veel gebruik van deze website; dat is geweldig!  De websites Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws worden in de loop van 2024 vernieuwd. Wij zijn erop gebrand meer nieuws te bieden en daarnaast uw gebruikerservaring met deze nieuwe websites te maximaliseren!

Wij zijn een fundraising gestart en vragen u om een kleine gunst om ons te helpen de best denkbare websites te bouwen. Doneer bijvoorbeeld eenmalig €15 als begunstiger. En/of neem een voordelig abonnement.

 

Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen