Noodlijdend Peter Langhout Reizen maakt doorstart (video)

17 februari 2006 - 1:00
ALPHEN A/D RIJN - Touroperator Peter Langhout Reizen is overgenomen door drie particuliere investeerders en maakt een doorstart. Directeur Peter Langhout is afgetreden, maar blijft als adviseur verbonden aan de reisorganisatie. De nieuwe onderneming wil nu weer toetreden tot de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR).

De investeerders hebben het bedrijf Benga opgericht, dat zich met name wil toeleggen op de verkoop van reizen via internet. Het huidige Peter Langhout Reizen biedt vlieg-, bus- en autoreizen, citytrips, excursiereizen en cruises.

Peter Langhout werd onlangs uit het SGR-garantiefonds gezet vanwege de wankele financiële positie. Dat betekent dat reizigers die bij de onderneming een reis boeken geen schadevergoeding krijgen wanneer de reis niet doorgaat vanwege een faillissement.




Belangrijk nieuws: Nieuwe websites

U maakt waarschijnlijk veel gebruik van deze website; dat is geweldig!  De websites Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws worden in de loop van 2024 vernieuwd. Wij zijn erop gebrand meer nieuws te bieden en daarnaast uw gebruikerservaring met deze nieuwe websites te maximaliseren!

Wij zijn een fundraising gestart en vragen u om een kleine gunst om ons te helpen de best denkbare websites te bouwen. Doneer bijvoorbeeld eenmalig €15 als begunstiger. En/of neem een voordelig abonnement.

 

Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen