'Nooit meer koffer kwijt met nieuw identificatiesysteem'

9 september 2006 - 2:00
BRUSSEL - Afhandelingsbedrijf Aviapartner introduceert een nieuw, geautomatiseerd en draadloos identificatiesysteem voor bagage. Met het nieuwe systeem kunnen bagageladers de informatie op het bagagelabel draadloos scannen met een handtoestel. Als alle passagiers zijn ingecheckt, wordt er een document opgesteld dat alle nodige informatie bevat voor het laden van de bagage.

Bagage-identificatie zorgt ervoor dat de bagage in het goede vliegtuig terechtkomt. Aviapartner zegt dat het nieuwe geautomatiseerde systeem de accuraatheid van het bagageladen verhoogt en het laden van de bagage in het juiste vliegtuig verzekert. Ook kan de bagage van passagiers die niet komen opdagen snel uit het vliegtuig worden gehaald.

Volgens Aviapartner verhoogt het nieuwe systeem de veiligheid en wordt het risico op een verkeerde afhandeling van bagage tot bijna nul beperkt.


Belangrijk nieuws: Nieuwe websites

U maakt waarschijnlijk veel gebruik van deze website; dat is geweldig!  De websites Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws worden in de loop van 2024 vernieuwd. Wij zijn erop gebrand meer nieuws te bieden en daarnaast uw gebruikerservaring met deze nieuwe websites te maximaliseren!

Wij zijn een fundraising gestart en vragen u om een kleine gunst om ons te helpen de best denkbare websites te bouwen. Doneer bijvoorbeeld eenmalig €15 als begunstiger. En/of neem een voordelig abonnement.

 

Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen