British Airways stelt verhuizing long-haul vluchten naar T5 uit

12 april 2008 - 2:00
LONDEN - British Airways stelt de verhuizing van haar langeafstandsvluchten naar Terminal 5 op Londen Heathrow uit tot juni. Eerder was de Britse luchtvaartmaatschappij van plan de vluchten met ingang van 30 april vanuit de nieuwe terminal uit te voeren. Problemen met de bagageafhandeling zorgden na de opening van de terminal eind maart voor vertragingen en annuleringen.

Hoewel BA sinds dinsdag de vluchtuitvoering vanaf Terminal 5 op orde heeft, wil de luchtvaartmaatschappij er zeker van zijn dat dit ook na het toevoegen van de long-haul vluchten het geval is. “We nemen deze beslissing in het belang van de klant”, zegt topman Willie Walsh van BA.

Nu nog voert BA de langeafstandsvluchten uit via Terminal 4 op Heathrow. Vluchten op de korte en middellange afstand worden sinds 27 maart uitgevoerd via Terminal 5.


Belangrijk nieuws: Nieuwe websites

U maakt waarschijnlijk veel gebruik van deze website; dat is geweldig!  De websites Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws worden in de loop van 2024 vernieuwd. Wij zijn erop gebrand meer nieuws te bieden en daarnaast uw gebruikerservaring met deze nieuwe websites te maximaliseren!

Wij zijn een fundraising gestart en vragen u om een kleine gunst om ons te helpen de best denkbare websites te bouwen. Doneer bijvoorbeeld eenmalig €15 als begunstiger. En/of neem een voordelig abonnement.

 

Schiphol Airside pier
26-09-2024, 18:03
Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen