Clubhuis vliegclub Wevelgem in de as door brandstichting

19 mei 2007 - 2:00
WEVELGEM - In het Belgische Wevelgem is in de nacht van woensdag 16 op donderdag 17 mei brand gesticht in het clubhuis van de Zoute Aviation Club op het plaatselijke vliegveld. Volgens Belgische media is vrijwel de gehele inboedel van het clubhuis in vlammen opgegaan.

De brand werd iets voor acht uur 's morgens door een voorbijganger aan de brandweer gemeld. De dader gooide waarschijnlijk brandende voorwerpen door het ventilatieluik naar binnen. Het is al de zesde brandstichting in Wevelgem in een half jaar. De brandweer vermoedt dat er een pyromaan actief is.


Belangrijk nieuws: Nieuwe websites

U maakt waarschijnlijk veel gebruik van deze website; dat is geweldig!  De websites Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws worden in de loop van 2024 vernieuwd. Wij zijn erop gebrand meer nieuws te bieden en daarnaast uw gebruikerservaring met deze nieuwe websites te maximaliseren!

Wij zijn een fundraising gestart en vragen u om een kleine gunst om ons te helpen de best denkbare websites te bouwen. Doneer bijvoorbeeld eenmalig €15 als begunstiger. En/of neem een voordelig abonnement.

 

Schiphol Airside pier
26-09-2024, 18:03
Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen