Albanese carrier BelleAir vliegt deze zomer vanaf Luik

19 mei 2008 - 2:00
TIRANA - De Albanese luchtvaartmaatschappij BelleAir vliegt komende zomer vanaf de luchthaven van Luik. Van 24 juni tot en met 16 september wordt twee keer per week wordt gevlogen naar de Kosovaarse hoofdstad Pristina, met een tussenstop in Tirana. De vliegdagen van en naar Luik zijn dinsdag en vrijdag, zo blijkt uit de dienstregeling van BelleAir.

BelleAir is in 2005 opgericht en presenteert zichzelf als eerste Albanese low cost airline. De nadruk van het routenetwerk ligt op bestemmingen in Italië. De vloot bestaat volgens de website van BelleAir uit drie toestellen: een MD-82, een Fokker 100 en een van Hemus Air gewetleasde BAe 146-300.


Belangrijk nieuws: Nieuwe websites

U maakt waarschijnlijk veel gebruik van deze website; dat is geweldig!  De websites Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws worden in de loop van 2024 vernieuwd. Wij zijn erop gebrand meer nieuws te bieden en daarnaast uw gebruikerservaring met deze nieuwe websites te maximaliseren!

Wij zijn een fundraising gestart en vragen u om een kleine gunst om ons te helpen de best denkbare websites te bouwen. Doneer bijvoorbeeld eenmalig €15 als begunstiger. En/of neem een voordelig abonnement.

 

Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen