EasyJet kondigt veertien nieuwe lijndiensten aan

6 januari 2009 - 1:00
LUTON - Prijsvechter easyJet opent tussen april en augustus veertien nieuwe routes. Het gaat hierbij met name om vluchten tussen regionale Britse luchthavens en bestemmingen in Zuid-Europa, zo meldt het bedrijf. Als onderdeel van de expansie stationeert easyJet een extra vliegtuig op zowel de luchthaven van Liverpool als de luchthaven van Manchester.


Naast nieuwe routes vanaf Liverpool (naar Dubrovnik, Napels en Bordeaux) en Manchester (naar Corfu, Athene en Bastia) opent easyJet ook nieuwe lijndiensten vanaf de luchthavens van Newcastle (naar Malta) en Bristol (naar Corfu en Bastia).

Op het Europese vasteland gaat het om nieuwe routes vanaf de luchthavens van Genève (naar Dubrovnik), Berlijn (naar Dubrovnik), Basel (naar Bordeaux), Parijs CDG (naar Ajaccio) en Bilbao (naar Ibiza).


Belangrijk nieuws: Nieuwe websites

U maakt waarschijnlijk veel gebruik van deze website; dat is geweldig!  De websites Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws worden in de loop van 2024 vernieuwd. Wij zijn erop gebrand meer nieuws te bieden en daarnaast uw gebruikerservaring met deze nieuwe websites te maximaliseren!

Wij zijn een fundraising gestart en vragen u om een kleine gunst om ons te helpen de best denkbare websites te bouwen. Doneer bijvoorbeeld eenmalig €15 als begunstiger. En/of neem een voordelig abonnement.

 

Schiphol Airside pier
26-09-2024, 18:03
Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen