Aviation Management Conferentie 9 en 10 december op Schiphol

28 november 2009 - 1:00
SCHIPHOL - Komende maand wordt op Schiphol voor de vijfde keer de Aviation Management Conferentie georganiseerd. Tijdens het tweedaagse evenement wordt professionals uit de luchtvaartindustrie meer inzicht gegeven in ontwikkelingen rondom thema’s als ‘long haul low cost’, Sesar en eco-labeling. De AM Conference vindt 9 en 10 december plaats in het WTC Schiphol Airport.


Op 9 december worden twee workshops georganiseerd, gepresenteerd door Alfred Roelen van het NLR en Arjan Klut van het ministerie van Verkeer en Waterstaat.

Op 10 december is de conferentiedag met sprekers als Prof. dr. R. Curran (Department of Air Transport & Operations aan de TUDelft), Jasper Spruit (Director Aviation Marketing bij Schiphol Group) en Dr. Sven Maertens vanDLR (Deutsches Zentrum für Luft- und Raumfahrt).

De workshop en conferentie bieden ook mogelijkheden voor netwerken tijdens de lunch en netwerkborrel. Registratie is gratis en kan op de website . Hier is ook meer informatie over het programma te vinden.

Deze conferentie wordt mede mogelijk gemaakt door NLR, WTC Schiphol Airport, NAT en Hogeschool van Amsterdam.


Belangrijk nieuws: Nieuwe websites

U maakt waarschijnlijk veel gebruik van deze website; dat is geweldig!  De websites Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws worden in de loop van 2024 vernieuwd. Wij zijn erop gebrand meer nieuws te bieden en daarnaast uw gebruikerservaring met deze nieuwe websites te maximaliseren!

Wij zijn een fundraising gestart en vragen u om een kleine gunst om ons te helpen de best denkbare websites te bouwen. Doneer bijvoorbeeld eenmalig €15 als begunstiger. En/of neem een voordelig abonnement.

 

Schiphol Airside pier
26-09-2024, 18:03
Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen