Eerste uitgave kwartaalblad Luchtvaartnieuws rolt van de pers

9 maart 2011 - 18:19

DRIEBERGEN - De eerste uitgave van het nieuwe kwartaalblad 'Luchtvaartnieuws' is van de pers gerold. In het blad  staan unieke artikelen en interviews, die niet eerder op de site Luchtvaartnieuws.nl zijn verschenen. In de eerste uitgave aandacht voor de ontwikkelingen op Maastricht Aachen Airport, de succesvolle introductie van de Embraer 190 bij KLM Cityhopper en plannen om de productie van een nieuwe zakenjet naar Nederland te halen.

Andere onderwerpen die onder meer aan bod komen zijn de ombouw van Fokker-vliegtuigen tot freighter, de onmisbaarheid van een loadmaster op de Cougar-helikopter bij de luchtmacht en de recente ontwikkelingen op het gebied van de globale luchtvaartallianties. Het blad (op tabloid-formaat) is volledig in kleur.

Een jaarabonnement op Luchtvaartnieuws kost 15,95 euro (inclusief verzendkosten). Indien u kiest voor het Premium Membership (26,95 euro per jaar) van Luchtvaartnieuws.nl ontvangt u het blad vier keer per jaar in de bus èn profiteert u van volledige toegang tot alle artikelen en rubrieken op de website.

Een jaarabonnement nemen op het blad Luchtvaartnieuws kan via onze webshop. Om Premium Member te worden klikt u hier.


Belangrijk nieuws: Nieuwe websites

U maakt waarschijnlijk veel gebruik van deze website; dat is geweldig!  De websites Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws worden in de loop van 2024 vernieuwd. Wij zijn erop gebrand meer nieuws te bieden en daarnaast uw gebruikerservaring met deze nieuwe websites te maximaliseren!

Wij zijn een fundraising gestart en vragen u om een kleine gunst om ons te helpen de best denkbare websites te bouwen. Doneer bijvoorbeeld eenmalig €15 als begunstiger. En/of neem een voordelig abonnement.

 

Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen