Malaysia Airlines: Kuala Lumpur - Bangkok, 16 september 2013

23 september 2013

Na het weekend in Kuala Lumpur te hebben doorgebracht, vlogen we door naar Bangkok om de volgende klant te bezoeken. We vlogen met Malaysia Airlines, vlucht MH 784. Het vertrek stond gepland om 09:10 en ook deze keer hadden we stoelen 12C en D voor een hele schappelijke prijs geboekt. Zoals al eerder vermeld is dit voor de Europeaan een echte aanrader, anders zit je toch echt wel te krap bij Malaysia Airlines.

De vlucht stelt zelf weinig voor. Het is maar een kleine 2 uur vliegen met de Boeing 737-800. We mochten op tijd boarden en binnen no time zaten we in de lucht waar het uitdelen van het ontbijt begon. Ik ben redelijk wat gewend op het gebied van pikant eten, maar dit was toch wel echt te gortig om 10:00 's ochtends. Dit is niet echt aan te raden voor de gemiddelde European. Wat was dat pikant zeg. Het het ontbijt dus laten staan en een film gekeken. Op deze vlucht heeft ieder zijn eigen IFE, goed gedaan.

Een doorsnee vlucht, goed uitgevoerd op het eten voor de Europeanen na (vliegtuig zat toch voor de helft gevuld met Europeanen).

Cijfer: 8

F. Kroon

Reageren op artikelen? Graag! Er gelden spelregels. We moedigen toevoeging van uw reactie op onze content aan, maar kijken streng naar taalgebruik.

Copyright Reismedia BV 2020