Boeing en Air France-KLM verlengen 'component program'

9 april 2014 - 18:25

PHOENIX - Boeing en Air France Industries KLM Engineering & Maintenance (AFI KLM E&M) hebben hun gezamenlijke 777 Component Services Program (CSP) voor langere tijd verlengd. De verlenging van het CSP is woensdag bekendgemaakt tijdens de openingsdag van de MRO Americas 2014-conferentie in Phoenix, Arizona.

Het Component Services Program is een onderdelenleveringsprogramma, dat de initiële investeringen in reserve-onderdelen aanzienlijk vermindert en een snelle en betrouwbare levering van kritische onderdelen mogelijk maakt uit een pool van deelnemende 777-vliegtuigexploitanten.

Sinds de lancering van CSP in 2003 heeft bijna de helft van alle nieuwe gebruikers van de Boeing 777 ervoor gekozen aan het programma deel te nemen. Op dit moment zijn er contracten met achttien maatschappijen, voor in totaal 177 Boeing 777’s.

Van onze redactie


Belangrijk nieuws: Nieuwe websites

U maakt waarschijnlijk veel gebruik van deze website; dat is geweldig!  De websites Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws worden in de loop van 2024 vernieuwd. Wij zijn erop gebrand meer nieuws te bieden en daarnaast uw gebruikerservaring met deze nieuwe websites te maximaliseren!

Wij zijn een fundraising gestart en vragen u om een kleine gunst om ons te helpen de best denkbare websites te bouwen. Doneer bijvoorbeeld eenmalig €15 als begunstiger. En/of neem een voordelig abonnement.

 

Schiphol Airside pier
26-09-2024, 18:03
Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen