Airbus ontvangt bestelling ACJ320 uit Midden-Oosten

21 mei 2014 - 14:35

GENEVE - Een niet nader genoemde klant uit het Midden-Oosten heeft bij Airbus een Airbus ACJ320 besteld. Het vliegtuig wordt beheerd door het in het Saoedische Jeddah gevestigde Aviation Link. De ACJ320 krijgt een VVIP-interieur met dertig zitplaatsen. Aviation Link beheert al twee Airbus ACJ319’s en een ACJ320 voor klanten uit het Midden-Oosten.

De ACJ320, gebaseerd op de A320, heeft een intercontinentaal bereik en kan worden ingezet op routes tussen populaire Europese bestemmingen en het Midden-Oosten. In de cabine wordt er een aangename sfeer gecreëerd dankzij de koepelplafonds en sfeerverlichting. In de cockpit wordt de piloot ondersteund met gebruiksvriendelijke en kostenbesparende fly-by-wire technologie.


Onbeperkte toegang

... tot Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws, plus iedere maand GRATIS het populaire en exclusieve Luchtvaartnieuws Magazine met achtergronden bij het nieuws. Makkelijk toegankelijk tot het nieuws op iedere denkbare contentdrager en in print (in Nederland tegen toeslag).

 

Klik hier om te profiteren van een fikse korting tot 35 procent. Wel of geen abonnee en u waardeert onze journalistiek? Steun ons dan (eenmalig) als begunstiger!

 

Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen